عنوان : برگزاری جلسه كارگروه محصولات گلخانه ای و قارچ خوراكی
کد خبر : ۲۰۶۱
تاريخ :
 ۱۳۹۸/۰۱/۲۴ 
ساعت : ۱۴:۵۴:۲۶

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برگزاری جلسه کارگروه محصولات گلخانه ای و قارچ خوراکی

جلسه بررسی دستاوردها و برنامه های محصولات گلخانه ای و قارچ خوراکی، روز چهارشنبه 21 / 1 / 98 در محل سالن گلبرگ موسسه تحقیقات علوم باغبانی برگزار شد. در این جلسه مجری طرح توسعه گلخانه ها ضمن اشاره به اهمیت تولید بذر هیبرید، آموزش و تربیت نیروی ماهر، بر تحلیل اقتصادی روند توسعه گلخانه ها و بازار محصولات گلخانه ای و نیز حضور بخش خصوصی در این عرصه تاکید نمودند.

این جلسات که باهدف بررسی مسائل، تعیین اولویت ها و حمایت از تولیدات گلخانه ای تشکیل می شود، در سال 98 ادامه خواهد داشت

   



بازگشت           چاپ چاپ         
 
5.1.0.0
V5.1.0.0